29 mei 2019 Dag van de Multifunctionele Landbouw

Heeft u zich al aangemeld voor de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’ op woensdag 29 mei aanstaande? Een dag die geheel in het teken zal staan van het thema ‘Verbindend Ondernemen’. Er komen diverse interessante sprekers, workshops, en er is ruime gelegenheid voor contact met collega-ondernemers en andere betrokkenen.
 
Ook het ministerie van Landbouw Natuur en Voedselkwaliteit zal aanwezig zijn. Het ministerie installeert op deze dag een nieuw platform dat voor 4 jaar aan de slag gaat voor de multifunctionele landbouw. Belangrijkste opdracht is het wegnemen van knelpunten in wet- en regelgeving voor de multifunctionele landbouwondernemer.
 
Op de Dag van de Multifunctionele Landbouw zullen ook de nieuwe monitoringcijfers bekend gemaakt gaan worden. Momenteel worden de laatste omzetcijfers van de multifunctionele landbouwsectoren onderzocht. Wageningen Economic Research (WEcR) heeft deze taak op zich genomen en neemt u mee in de bekendmaking van de nieuwe cijfers.
 
Kortom, een dag om inspiratie op te doen en kennis op te frissen. Dus meldt u aan: woensdag 29 mei ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’!
 

Back to top