Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Voor wie doe je het allemaal? Ontdek het met Business Model Canvas

Veel multifunctionele ondernemers werken met passie aan hun product of dienst. Dan komt het weleens voor dat je het ‘grote geheel’ uit het oog verliest. Blinde vlekken zorgen voor gemiste kansen. Op zijn tijd met een frisse blik naar jouw onderneming kijken is heel waardevol. Het netwerk 'Nieuwe verdienmodellen natuur- en landschapsbeheer'  van Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap gebruikt daarvoor de tool 'Business Model Canvas'.
 
Voor wie doe je het eigenlijk allemaal? Wat beloof je jouw klanten? Vragen die aan de orde kwamen binnen het netwerk van begeleider Wico Dielman. Samen zijn ze aan de slag gegaan met de tool 'Business Model Canvas'. Op een afstandje bekijk je met het Canvas-model stap voor stap wat centraal staat in jouw bedrijf.  Het model bleek een krachtig instrument om kritisch naar het eigen bedrijf te kijken. Je leert hoe jouw bedrijf er nu uitziet, maar ook waar kansen liggen die tot nu toe onbenut waren. Kennis die de netwerkleden goed kunnen gebruiken omdat ze op zoek zijn naar nieuwe verdienmodellen voor agrarisch natuurbeheer.
 
Het netwerk is nu bezig om de tool gebruiksklaar te maken voor alle ondernemers in de multifunctionele sector. Binnenkort vindt u de tool op mflNET. Wordt vervolgd!