Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Ondernemersnetwerken delen kennis tijdens ´Dag van Plattelandstoerisme´

afbeelding van Rosanne Otter-Waterink

Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap wil zoveel mogelijk van de opgedane kennis verspreiden binnen de sector. Daarom presenteren vier netwerken zich dinsdag 12 februari op de Dag van het Plattelandstoerisme in Oldebroek. Verschillende netwerkdeelnemers vertellen over de stappen die ze gemaakt hebben het afgelopen jaar en welke tips en trucs zij voor collega-ondernemers in de toeristische sector hebben.
 
“Het platteland draait door”, dat is het thema van de derde editie van de Dag van het plattelandstoerisme. De initiatiefnemers willen laten zien dat de sector volop in beweging is en dat het nu meer dan ooit gaat om puur ondernemerschap, professionaliteit en het aansluiten op de wensen van de kritische consument. Dit sluit precies aan op het doel van de vier ‘toeristische’ netwerken binnen het project Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap:

De vier netwerken hebben een jaar begeleiding gehad vanuit het project en zijn nu in de afrondende fase. Aan de hand van moodboards, informatiekaartjes en een persoonlijk verhaal laten ze op 12 februari zien en horen wat ze hebben opgestoken binnen het netwerk. En ook: wat ze hebben ontwikkeld voor de sector zodat ook andere ondernemers mee kunnen profiteren. Een verslag van de dag volgt.
 
Vind hier meer informatie over de Dag van het Plattelandstoerisme.