Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Nu aanmelden - Netwerkdag Plattelandstoerisme

afbeelding van Daniel de Jong

Breng uw bedrijf ONline en OFFline in balans
 
Beste ondernemer,
Het programma voor de netwerkdag plattelandstoerisme is rond. De workshops zijn aangevuld met:

  • Olaf Heinen, retailondernemer pur sang. Bij  de workshop “de Ideale Boerderijwinkel” kijkt hij via een quick scan naar uw winkel en geeft u tips hoe u uw winkel snel en efficiënt kunt verbeteren. Van formule tot inrichting. Olaf heeft vele retailconcepten ontwikkeld en is eigenaar van de Le Perron pilotstore in Zwolle.
  • Resonantie tussen ondernemer & onderneming. Maarten van Woerden en Theo Koolen van VEKABO spiegelen u als ondernemer en gaan op zoek naar wie u bent als ondernemer en wat het beste bij u en uw bedrijf past. En hoe zet u zichzelf dan in de markt. Recreatie ondernemer Thieu Simons vertelt over het geheim achter zijn formule.

Trots zijn wij op het artikel afgelopen zaterdag in de Nieuwe Oogst. Niet gelezen of gezien? Klik hier en lees meer over de bijzondere locatie waar we gast zijn 17 maart en achtergrondinformatie over plattelandstoerisme.
Kijkt u, voordat het seizoen gaat beginnen, ook uit naar een dag vol inspiratie, energie en nieuwe kennis? Wij zien  u graag donderdag 17 maart. Uw investering bedraagt €49,50 voor de hele dag inclusief de lunch en afsluitende borrel. Via deze link kunt u zich direct aanmelden.
Hartelijke groeten,
Mieke Theunissen (LTO Nederland
Maaike Steltenpool (WLKM)

Aanmelden