Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Nieuws

Kalender zet bedrijf in de spotlights

Schiet op uw bedrijf communicatie er weleens bij in? Met de communicatiekalender prik je zelf eigen marketingmomenten. Een praktische tool, bijvoorbeeld voor boerderijwinkels.
 
De communicatiekalender is het eindresultaat van het ondernemersnetwerk 'Professionalisering communicatiemix Landwinkels'. In dit netwerk zijn ondernemers op zoek gegaan naar een geschikt middel voor gerichte marketingacties.
 
De communicatiekalender helpt om het eigen bedrijf op bepaalde momenten extra in het zonnetje te zetten. Het uiteindelijke doel is om meer producten te verkopen.
 
De kalender fungeert als stok achter de deur om in diverse seizoenen met acties te werken. Zo is in elk seizoen een ander product speciaal. En een feestdag is vaak aanleiding om een product in de spotlights te zetten.
 
Het netwerk 'Professionalisering communicatiemix Landwinkels', dat de communicatiekalender heeft ontwikkeld, is onderdeel van het project Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap. Eén van de doelstellingen van het project is kennis te delen met andere ondernemers. Des te meer reden om de communicatiekalender ook beschikbaar te stellen voor andere plattelandstoeristische ondernemers.
 
Doeltreffend communiceren
Wilt u met de tool aan de slag? Open de kalender via deze pdf en print hem uit. De kalender helpt u doeltreffend te communiceren. Heel handig, zeker als het er weleens bij inschiet.