Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Project Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap

Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap

In het project 'Netwerken Multifunctioneel Ondernemerschap' werken ondernemers aan een krachtige koers voor hun eigen multifunctionele landbouwbedrijf en ontwikkelen en professionaliseren ze zich samen met collega's. Binnen dit project draaien twintig netwerken met in elk netwerk ongeveer twintig ondernemers, die samenwerken aan een gezamenlijk doel. Welk doel? Dat bepaalt ieder netwerk zelf, of het nu om arbeidsorganisatie, marketing, strategische ontwikkeling, innovatie, kwaliteitsborging, samenwerking of iets heel anders gaat.

In februari 2012 is de ondersteuning van netwerken gericht op Multifunctioneel Ondernemerschap gestart. Gedurende één jaar krijgen netwerkdeelnemers begeleiding bij het verder ontwikkelen van hun ondernemerschap in de sectoren zorglandbouw, plattelandstoerisme, agrarisch natuurbeheer, boerderijeducatie, agrarische kinderopvang en boerderijwinkels/afzet streekproducten.

De resultaten uit deze netwerken dragen bij aan het verder professionaliseren van de hele multifunctionele landbouw sector. In totaal worden er over een periode van twee jaar twintig ondernemersnetwerken van gemiddeld twintig deelnemers begeleid. Op dit moment zijn twaalf netwerken in afronding en zijn er acht nieuwe netwerken begonnen aan hun netwerkperiode.

Vind hier meer informatie over:
- het project
- nieuws uit het project
- netwerken
- resultaten
- contact